söndag 21 februari 2010

Godmorgon från Umeå!

Hej!

Igår vann vi mot Dalen med 9-5, mycket bra! Stålmusen var stekhet och gjorde fyra kassar & fick pris som matchens lirare! Eftermatchen var vi satta under tidspress och hade endast en halv timme på oss att göra oss rena och fina. Sedan gick bussen mot hotelet.


Klockan 18,30 var det sittning på allas favorit ställe här i Umeå, DROSKAN! där serverades en utsökt gril-buffé. Ullis hade fixat så vi endast behövde betala 99 kr och då ingick även drickan så denna gång kunde vi njuta av både maten och varandras sällskap mycket mera då vi slapp hets drickningen för att tjäna in pengar. Mycket skönt! De var en mycket trevlig middag och de smakade alldeles underbart! Mätta och belåtna lämnad vi droskan runt klockan åtta. Då var vårat nästa mål konsum, där godis skulle inhandlas! När de var klart styrde Mats vår gula fina buss mot hotellet där sängen och melodifestivalen väntade.

Melodifestivalen var väl ingen höjdare iaf inte enligt oss på rum 229. Vi gillade socker söta Darin mest så de var en skön känsla som gick genom kroppen när de var klart att han gick till final. Vi på rum 229 var inte lika nöjda med de andra bidraget som gick till final. Bambis teori var att "massa kåta medelåldersmä ringt och röstat" & vi andra var inte sena med att hålla med.

Etermelodifestivalen slog vi på OS och de var en fröjd för ögat att se de svenska skidåkarna! Efter att sverige inkaserat ett guld och ett brons sa vi tack och godnatt och la oss och sov.

08,30 ringde klockan idag och klockan 9 var de frukost. Frukosten smakade mycket bra och man blev mätt och belåten. Under frukosten så diskuterade vi hur man kokar ägg och hur man INTE kokar ägg. Fick många smarta tips hur jag i framtiden ska koka mina ägg.

Rönnbys ägg-kokar-tips!

Tips ett: Lägg i äggen innan man kokar upp vattnet. (då slipper man bränna fingertopparna)

Tips två: Om man ändå vill koka upp vattnet först lägg i äggen med en sked (då slipper man både bränna fingertopparna och ha sönder äggen)

Tips tre: Häll salt i vattnet ifall man trots hjälp av sked skulle ha sönder äggen då rinner de inte ut lika mycket föda i vattnet.


Nu ska vi ladda för matchen som är klockan 17,00 ikväll för om de blir vinst har kapten Widar utlovat en liten fest på bussen på hemvägen :)



/ #9

Inga kommentarer: