söndag 26 oktober 2008

Ö-vik - Västerås

Så sitter vi åter på bussen...
6 poäng i bagaget och 17-4 i målskillnad! WOW! Vem kunde ens drömma om de siffrorna!?

Matchen idag var avgjord redan efter 4.11 då vi ledde med 4-0. :-)
Ö-vik hade inget att säga till om i de första 2 perioderna.
Sara blev dagens poängdrottning och fick så även pris för matchens lirare.
Köcke konstaterade att han var besviken på Norrlandsturnén då han hade förväntat sig att både IKSU och Ö-vik skulle bjuda upp till match... (så även vi spelare)

På väg in i duschen hittade Maiju ett par XXXL "tanttrosor" i sin väska utan ägare, Wickan redde ut det hela: Det måste ju vara Storkens, hon är ju den enda som är mamma...
Eftersom ingen ville känna sig vid trorsorna konstaterades att Maiju måste ha ett "BIG fan" eller kanske en hemlig beundrare. Maiju kommenterade: Hoppas det inte är ägaren till de där i alla fall...

Innan vi drog söderöver stannade vi till för käk på Max.
Riina gick och satte sig för att hålla bord och bad Maiju beställa... efter mkt eftertanke på vad hon ville ha för nåt sa hon: Jag tar en Big Mac & Co.

Mätta och belåtna tog vi plats i bussen. Stämningen är lugn.
Just nu visar United 93 på de 6 skärmarna... vet inte hur många som kollar, vi gör det då inte...

Heippa!
#23 & #77

6 kommentarer:

Anonym sa...

#31 har faktiskt en hel fanklubb, om någon kommer ihåg, men M8-fanklubbmedlemmar går commando. Alltid.

Anonym sa...

Har skickat en kommentar men hur fan får man den att hoppa till bussen? Pappascheery!

Anonym sa...

Haha... tålamod Pappascherry, tålamod! För att behålla en trivsam nivår här på bloggen så godkänner vi alla kommentarer innan de publiseras. :) Men fortsätt skriv så godkänner vi så snabbt vi kan.

Anonym sa...

Skickar jag en kommentar till er när ni är i säg Sundsvall så vill jag gärna att den godkänns innan bussen ställs in i garaget.För övrigt undrar jag vilka det är som godkänner kommentarerna.Önskar svar helst före Sala. Pappascheery!

Anonym sa...

Kommentarerna godkänns av admin som består av i princip hela laget. Nu har vi precis haft stopp för lite mat, som förklaring till det sena svaret...

Anonym sa...

Jag retas bara lite.Det är inte så farligt som det låter.Tycker om att skoja lite med er.Ni är ju så roliga.Ät,sov,titta på film och ha det bra för det är ju ändå ni som har gjort er förtjänta av det.Jag går och lägger mig nu.Natti Natti!

Pappascheery!