lördag 25 oktober 2008

Tanterna talar ut

Jo men visst.....

gick ju bra det där.

Då var det vår tur att blogga. Första gången för oss tanter så ha inte för höga krav. Ni vet ju hur det kan vara första gången! Sist vi ”bloggade” var på 90-talet och då var det i en bok med rosa hjärtan och hänglås. Vad vi har förstått ska bloggen innehålla något som hänt under dagen, en åsikt och något personligt.

Känns självklart att nämna dagens vinst mot Iksu. Bra kämpat, alla var riktigt bra. Tantlinan har lite interna stridigheter då Karro enligt protokollet snodde åt sig Saras första mål. Omedvetet eller medvetet, ja det vet vi inte....

Lite åsikter:
den nya bollen känns onödig, maten i Iksu sportcenter borde vara bättre, Köcke är en grym taktiker – tack för segern, Stinky är ett bra och färskt smeknamn på Didriksson, randiga trosor går bort i våra nya vita matchställ, vi tycker att klockan på bloggen är grymt snygg.

Lite personligt:
Sara, har i helgen inhandlat en ny mössa. Fick bli en idolmössa, det måste ju vara inne nu. Har dock inte sett någon annan med den!! Karro, har just ryktes vägen fått höra att pappa Widar har tagit bort mustachen. Känns lite oroväckande. Vi skulle gärna vilja ha ett bildbevis till bloggen.

Just ja, något roligt måste vi skriva...
By sitter fortfarande och funderar om det är Ö-vik eller Örnsköldsvik som Tilda har spelat i. Hon får nog fundera ett tag till....

Var inte så svårt det här, det måste vi göra om!
(obs, nu får Hanna hjälpa oss och få in inlägget i bloggen)

/ Karro och Sara

Inga kommentarer: