söndag 26 oktober 2008

Örnsköldsvik - Västerås

17-4 i målskillnad efter en tuff norrlandsturné. Alla som räknat med det på förhand räcker upp en hand - jasså, inte du heller alltså? Inför dagens match rörde Köcke om i laget och vi spelade på tre kedjor och två backpar. Didriksson började som offensiv center, Storken stod i målet och jag, Hanna skötte statistiken - ett arbete som faktiskt är otroligt krävande då coach vill ha alla möjliga olika uppgifter. Det är skott på mål hit och täckta skott dit. Full fokus krävs alltså, något som kan vara svårt när laget ÖSER in mål...

Dagens match började, som ni kan utläsa av matchrapporteringen, i ett rasande tempo och redan efter drygt fyra minuter hade Sara gjort tre poäng. Stålis har varit stekhet under helgen! Hon blev även, helt rätt, utsedd till matchenslirare i dagens match.

Stekheta är förövrigt hela vår förstakedja - Sanna, Stålis och Karro som i nämnd ordning ligger i topp fem i poängligan. Sanna på imponerande 26 poäng, varav hela 17 är assistpoäng!

Nu tittar vi på United 93 med magarna fulla av MAX-burgare, njuter av de inspelade sex poängen och läser imponerade Umebors bloggar. Rönnby-supportrar, läs och var stolta. Det var jag i målet igår och åtminstone under de två första perioderna på sidan idag!

Nu kanske det låter som att vi slagit oss till ro och är nöjda? Behöver jag säga mer än att vi ju faktiskt har laget som slog ut oss i kvarten i våras samt laget "alla vill spela i men få platsar i" om två helger?

Inga kommentarer: